Yandex Metrica
SON DAKİKA
Robert Pattinson Warner Bros ve HBO Max ile anlaştı

Robert Pattinson Warner Bros ve HBO Max ile anlaştı

Robert Pattinson, Warner Bros. ve HBO Max ile yeni dizi ve film projeleri için anlaşma imzaladı. Aktör, farklı yayın platformları için içerik üretecek.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:30

Geçtiğimiz yıl Christopher Nolan'ın Tenet filminde rol alan Robert Pattinson, yapımcılığa ilk adımını attı. 35 yaşındaki oyuncu, yeni dizi ve film projeleri üretmek için Warner Bros. ve HBO Max ile anlaşma imzaladı. Oyuncunun yapımcılığa ilk adımını temsil eden anlaşma, bir dizi yayın platformunu da içeriyor.

Pattinson, anlaşma hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Warner Bros. ve HBO, her zaman çığır açan film yapımcılığının eş anlamlısı olmuştur. Film ve televizyondaki en heyecan verici yeni sesleri keşfetmek ve hayata geçirmelerine yardımcı olmak için Warner Bros. ve HBO ile birlikte çalışacağım için heyecanlıyım. Uzun yıllardır bu stüdyo ile severek çalışıyorum ve bağlılıklarına, risk almaya istekli olmalarına ve sınırları yaratıcı bir şekilde zorlama arzusuna çok saygı duyuyorum."

Pattinson ilk olarak 2005 yapımı Harry Potter ve Ateş Kadehi'nde Cedric Diggory rolüyle tanındı. Ardından doğaüstü fantastik film serisi Alacakaranlık ile dünya çapında ün kazandı. Daha sonra bağımsız sinemaya yönelen oyuncu, Life, Maps to the Stars, The Lost City of D, Damsel, The Lighthouse ve The Devil All the Time gibi yapımlarda rol aldı. Pattinson, önümüzdeki yıl Matt Reeves imzalı The Batman filminde karşımıza çıkacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading