Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ridley Scott imzalı 'The Last Duel' filminden ilk fragman yayınlandı

Ridley Scott imzalı 'The Last Duel' filminden ilk fragman yayınlandı

Ridley Scott'ın yönettiği, bir ihanet ve intikam hikayesi olan The Last Duel filminden ilk fragman yayınlandı. Başrollerde Adam Driver, Ben Affleck ve Matt Damon yer alıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:41

Blade Runner, American Gangster, Gladiator gibi filmlere imza atan usta yönetmen Ridley Scott'ın yönettiği The Last Duel filminden ilk fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu. Hikayesiyle merak uyandıran film, yıldız oyuncularla dolu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

The Last Duel'in başrollerini Adam Driver, Ben Affleck, Jodie Comer ve Matt Damon üstleniyor.

14. yüzyıl Fransa'sının vahşetine karşı bir ihanet ve intikam hikayesi olan film gerçek bir hikayeye dayanıyor ve Eskiden yakın arkadaş olan Norman Şövalyesi Jean de Carrouges ve Norman beyi Jacques le Gris arasındaki intikam hikayesine odaklanıyor. 

Jean de Carrouges, savaştan döndüğünde en yakın arkadaşının karısına tecavüz ettiğini öğrenir. Ancak kimse Carrouges'in karısı Margerite'e inanmamaktadır. Bunun üzerine şövalye Carrouges, Fransa Kralı'na gider. Mahkemede, iyi eski arkadaşın düello yapmasına karar verir. Düello sonucunda ise bir taraf ölecektir. Le Gris hayatta kalırsa aklanacaktır ancak Jean Carrouges kaybederse karısı ceza olarak bir kazığa bağlanıp yakılacaktır.

Film, 15 Ekim'de sinemalarda olacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading