Yandex Metrica

Reytingler bir anda fırladı! Yalı Çapkını 13. bölümdeki o sahne görenlerin ağzını açık bıraktı

Reytingler bir anda fırladı! Yalı Çapkını 13. bölümdeki o sahne görenlerin ağzını açık bıraktı

Yalı Çapkını'nın 13. bölümünde Seyran ve Ferit'in havaalanı sahnesi, dizinin reytinglerini bir anda katladı. Dizinin o sahnesini izleyen izleyiciler sosyal medyada Seyran'ın Ferit'i öpme sahnesini defalarca paylaştı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:24

Yalı Çapkını dizisi, her hafta artan popülaritesiyle rekorlar kırarak ekran yolculuğuna devam ediyor. Star TV için çekilen dizide, Seyran ve Ferit'in aşkını yansıtan öpüşme sahnesi, izlenme rekoru kırdı ve dizinin toplam reytingi 15'e yaklaştı.

13. bölümde, Ferit'in New York'a gitme kararını vazgeçirmek için Seyran tarafından yapılan ani bir öpme hamlesi sosyal medyayı karıştırdı. Dizinin son bölümü, tüm kategorilerde birinci oldu ve Total'de 14.62, AB'de 11.43 ve ABC1'de 13.08 reyting aldı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yalı Çapkını son bölümde, Ferit dedesinden aldığı tokattan sonra evinden ayrıldı ve Pelin'e gitmek için havaalanına doğru yol aldı. Seyran, Ferit'in gidişini engellemek için havaalanına gitti ve onu öptü. Ferit'in Amerika'ya gitmesi, Seyran tarafından durduruldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading