Yandex Metrica

Recep İvedik nasıl ortaya çıktı? Recep İvedik filmi nasıl doğdu?

Recep İvedik nasıl ortaya çıktı? Recep İvedik filmi nasıl doğdu?

Şahan Gökbakar tarafından canlandırılan Recep İvedik film serisi vatandaşlar tarafından sevilerek izleniyor. İnternette 'Recep İvedik nasıl ortaya çıktı?' araştırılması yapılmaya başladı. Peki Recep İvedik nasıl ortaya çıktı? Recep İvedik filmi nasıl doğdu?

Sinema / Dizi

17.02.2024, 04:40

Şahan Gökbakar izlenme rekorları kıran ve başrolünü kendisinin oynadığı Recep İvedik film serisi hakkında konuştu. Şahan Gökbakar, Recep İvedik nasıl oltaya çıktı sorusunu yanıtladı. Peki Recep İvedik nasıl ortaya çıktı? Recep İvedik filmi nasıl doğdu?

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

RECEP İVEDİK NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Şahan Gökbakar konuk olarak katıldığı Güneri Civaoğlu'nun Şeffaf Oda programında iş ve özel hayatıyla alakalı ilgi çekici açıklamalar yaptı. Şahan Gökbakar, "Recep İvedik nasıl ortaya çıktı?  Recep İvedik filmi nasıl doğdu?" sorusunu şöyle yanıtladı:

Şahan Gökbakar: Bodrum'da tatildeyim. Otelin havuz girişinde 'Bonesiz girmek yasaktır'yazıyor. Bir adam geldi, kafasında tek kıl yok. Tamamen kel ama vücudu kıldan görünmüyor. Bu adam kafasına bone takıp havuza girdi. İvedik'in havuz sahnesinde bu olaydan esinlendim.

- Oturduğum sitede 2 - 3 saat güvenlikçilerle vakit geçirirdim. Çay içer, tavla oynardım.

- Filmde babaannemi canlandıran Gülsen Özbakan o kadar doğal ve başarılı ki görür görmez "Tamam" dedik. "Hayvan mısın nesin! Bilmem ki seni hangi mandıradan aldık" esprisi ona ait. Onun bir damadı varmış, o da Recep İvedik gibiymiş. Ona da bağırıyormuş!

- Eskiden erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş. Ben de her tanıştığım kadına yemek yaptırıyorum ama şimdiki kadınlar makarna bile yapamıyor.

- Kazayla düşen ya da bir yere çarpan kadından hemen soğurum ilişkim biter. Bir keresinde düşmek üzere olan kız arkadaşımı havada yakaladım. Bir keresinde de tenis oynarken karşımdaki kız topa koşarken pat diye düştü. Orada bitti!

Bir de erkek düşünce kalkar yürür gider, kadın düşünce "Ay inanmıyorum, düştüm" diye sızlanır. Ne sızlanıyorsun düştün işte!

- Bir kızı tavlamak için önce onunla alay ederim. Şaşırtırım, bir keresinde hoşlandığım bir kızı arkadaşlarımla birlikte piyano odasından ellerinden ayaklarından tuttuk, merdivenlerden indirdik çimlere attık. Sonra da oturup kendisiyle sohbet ettim.

- Yıllar önce yurt dışında eğitim gören bir kıza aşıktım. Onunla otururken biri camdan içeri kağıda sarılı taş attı. Pencereden 'sen kimsin, şimdi buradan uçar seni yamulturum' dedim. 'Sen kimsin' dedi. 'Ben bu kızın sevgilisiyim' dedim. 'Ben de sevgilisiyim' dedi, şoke oldum. Ferdi Tayfur gibi diz çöküp kaldım.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading