Yandex Metrica

Rahman Beşel: Eren Bülbül gençlerin kahramanı

Rahman Beşel: Eren Bülbül gençlerin kahramanı

Kesişme: İyi ki Varsın Eren filminde Eren Bülbül'e hayat veren Rahman Beşel, filmle ilgili konuştu. Beşel, 'Böyle bir kahramanı canlandırmak gurur verici' dedi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:35

Trabzon Maçka'da teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan TRT ortak yapımı "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmi, Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak'ta gösterime girdi. Yapım, vizyona girdiği ilk günde rekor kırdı. Film, iki günde 190 bin 387 kişiye ulaşarak birçok filmi de geride bıraktı.

"EREN KARADENİZ GENÇLERİNİN KAHRAMANI"

Projede Eren Bülbül'e hayat veren Rahman Beşel, filmle ilgili açıklamalarda bulundu. Beşel, "Filmde 15 yaşında şehit olmuş hemşerimi canlandırıyorum. Onun hikayesine hayat vermek benim için büyük mutluluk. Onun büyüdüğü yerlerde, onun gibi dolaştım, onun gibi giyindim. Eren Bülbül, Karadeniz gençlerinin kahramanıdır, onu canlandırdığım için çok mutluyum" dedi.

"HAYATIMIN EN ZOR ANIYDI"

Filmin çekimleri sırasında zorlandığı ve gözyaşlarını tutamadığını belirten Beşel, "Özellikle final sahnesi hayatımın en zor anlarıydı. Ben, İsmail abi çok hüzünlendik. Bizi çeken yönetmenimiz kameramanların hepsinin gözleri doldu. Bu projede hüzün, gurur ve mutluluk aynı anda yaşandı." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading