Yandex Metrica

Pınar Deniz seri katil oluyor! Yargı'dan sonraki projesi belli oldu, Uraz Kaygılaroğlu ile bir araya gelecek

Pınar Deniz seri katil oluyor! Yargı'dan sonraki projesi belli oldu, Uraz Kaygılaroğlu ile bir araya gelecek

Geçtiğimiz yıl Exxen için yapılması planlanan Star dizisi Disney Plus'a satıldı. Dizinin başrolleri için Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz ve Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu ile görüşüldüğü ortaya çıktı.

Sinema / Dizi

04.04.2024, 02:44

BKM'nin Exxen için hayata geçireceği ancak daha sonra rafa kaldırılan Star dizisiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. "Bütün ışıklar üzerindeyken kimse seni göremez" sloganıyla duyurulan diziyi başarılı senarist Hakan Bonomo kaleme alıyordu. Dizi şimdi ise raftan indirilip Disney Plus'a satıldı.

Dizinin başrolünde Disney ile geçtiğimiz haftalarda anlaşan Pınar Deniz yer alacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu ile de görüşme yapılıyor. Üç Kuruş'un yakın zamanda final yapacak olması nedeniyle Uraz Kaygılaroğlu'nun da projeye sıcak baktığı öğrenildi.

Star'ın çekimlerinin Yargı dizisine göre belirleneceği öğrenildi. Dizinin yönetmen koltuğu için ise Soner Caner'in ismi konuşuluyor.

Star dizisi, gündüz oyuncu olan, geceleri ise seri katile dönüşen Yasemin'i konu alıyor.  Yasemin, kurbanlarını kadın ve çocuklara şiddet uygulayan, topluma zarar verenlerden seçiyor. Yargı dizisinde bir hukukçuyu canlandıran Pınar Deniz, Star dizisinde ise hem oyuncu hem bir seri katili oynayacak. Uraz Kaygılaroğlu ise polis rolünü oynayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading