Yandex Metrica

Sitede Ara

Perihan Savaş iddialı bir diziyle yeniden ekrana dönüyor

Perihan Savaş iddialı bir diziyle yeniden ekrana dönüyor

Son olarak Çukur dizisinde Sultan karakterine hayat veren Perihan Savaş, yeni bir proje ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:08

Usta oyuncu Perihan Savaş, son yıllarda dizilerdeki performansıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Show TV'nin beğenilen dizisi Çukur'da Sultan karakterine hayat veren oyuncu, yaz aylarında bir mola verdikten sonra yeni bir dizi için anlaşma yaptı.

Perihan Savaş, Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden Elkızı'nın başrollerinde olacak. 23 Ekim Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizide oyuncu, Ezo'nun babannesi Cavidan karakterine hayat verecek. Cavidan, doğru bildiğinden taviz vermeyen, gelenekçi ve dominant bir karakter olarak seyirci karşısına çıkacak.

Dram türündeki dizinin başrollerinde aynı zamanda Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz da yer alacak.

Diziyle ilgili konuşan Savaş, "Çok güzel ve özel bir proje. Seyircilerimizin de çok severek ve beğenerek izleyeceğini sanıyorum. Herkesin kendisini bulabileceği bir hikaye bu. Kadınların hikayesi." dedi.

NTC Medya'nın hazırladığı dizinin yönetmenliğini Feride Kaytan üstleniyor. Senaryoda ise Hilal Yıldız'in imzası var. Dizinin kadrosunda Sedef Avcı, Fikret Kuşkan, Toprak Sağlam, Macit Koper ve Fırat Doğruloğlu gibi isimler de bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading