Yandex Metrica
SON DAKİKA
Peaky Blinders filminin çekimleri 2023'te başlayacak

Peaky Blinders filminin çekimleri 2023'te başlayacak

6. sezonuyla final yapacak olan Peaky Blinders dizisinin hikayesini devam ettirecek olan filmin çekimlerine 2023 yılında başlanacağı duyuruldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:06

Geniş izleyici kitlesine sahip olan Peaky Blinders 6. sezonuyla izleyicilere veda edecek. Ancak hikayeye farklı bir şekilde devam edileceği, bir Peaky Blinders filmi yapılacağı duyurulmuştu. Serinin yaratıcısı Steven Knight, seriyi noktalayacak olan uzun metrajlı filmin 2023'te prodüksiyona başlayacağını doğruladı.

BFI Londra Film Festivali sırasında konuşan Peaky Blinders yaratıcısı Steven Knight, popüler İngiliz serisinin altıncı ve son sezonu için düzenleme sürecinin neredeyse tamamlandığını söyledi. 6. sezon 2022 yılının bahar aylarında yayınlanacak. Finalin ardından Knight, seriyi sonlandıracak olan filmin üzerinde çalışmaya başlayacak.

Knight, "Sonra da Birmingham'da geçecek ve çekilecek olan filmi yazacağım. Ve muhtemelen bildiğimiz şekliyle Peaky Blinders için yolun sonu böyle olacak." dedi. Knight ayrıca Peaky Blinders evreninde geçen spin-off diziler olabileceğini, ancak projelerin ortaya çıkması halinde bunları kendisinin denetiminde olmayabileceğini de belirtti. 

Peaky Blinders 6. sezonda Cillian Murphy'nin yanı sıra Sophie Rundle, Paul Anderson, Finn Cole, Harry Kirton, Kate Philips ve Natasha O'Keeffe gibi isimler geri dönüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading