Yandex Metrica
SON DAKİKA
Paul Thomas Anderson imzalı Licorice Pizza'dan ilk fragman

Paul Thomas Anderson imzalı Licorice Pizza'dan ilk fragman

Usta yönetmen Paul Thomas Anderson'ın yeni filmi Licorice Pizza filminden ilk fragman paylaşıldı. Film, Aralık ayında izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:02

There Will Be Blood, Boogie Nights ve Magnolia gibi filmlere imza atan Paul Thomas Anderson, 2017 yapımı Phantom Thread'in ardından beyaz perdeye geri dönmeye hazırlanıyor. Bir büyüme hikayesini anlatan Licorice Pizza isimli filmden ilk fragman yayınlandı.

Film, izleyiciyi 1970'li yılların Los Angeles'ına San Fernando Vadisi'ne götürüyor. Başrollerini Cooper Hoffman ve Alana Haim'in paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Bradley Cooper, Safdie Kardeşler'den Benny Safdie, Sean Penn, Nate Mann, Skyler Gisondo, Destry Allyn Spielberg ve Mary Elizabeth Ellis karşımıza çıkacak.

Daha önce ismi Soggy Bottom olarak duyurulan film, yetenekli bir lise öğrencisine odaklanıyor. Bradley Cooper, ünlü Hollywood prodüktörü Jon Peters'ı oynayacak. 

Paul Thomas Anderson'ın 9. uzun metrajlı filmi olan Licorice Pizza, 25 Aralık tarihinde ABD'de sinemalarda olacak. Türkiye'deki gösterim tarihi ise henüz bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading