Yandex Metrica

Öykü Karayel'den Kaderimin Oyunu açıklaması! Cemal ve Asiye barışacak mı?

Öykü Karayel'den Kaderimin Oyunu açıklaması! Cemal ve Asiye barışacak mı?

Kaderimin Oyunu dizisinde Asiye rolüyle izleyici karşısına çıkan Öykü Karayel, diziyle ilgili açıklamalarda bulundu. Karayel, 'Asiye bu yalanın içine daha çok gömülecek' dedi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:31

Bu sezon birçok dizisi için final kararı almak zorunda kalan Star Tv, 3 Aralık'ta Kaderimin Oyunu dizisini ekrana getirdi. Başrollerini Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak'ın paylaştığı dizi, ilk bölümünden itibaren ilgiyle izleniyor. Kaderimin Oyunu, reytinglerde de iyi bir sıralama elde etmeyi başardı.

Dizide canlandırdığı Asiye karakteriyle adından söz ettiren Öykü Karayel, NTV'ye verdiği röportajda diziyle ilgili ipuçları verdi.

"ASİYE CEMAL'E KARŞI BÜYÜK ÖFKE BARINDIRIYOR"

Karayel, Asiye'nin onu terk eden kocası Cemal ile yıllar sonra nasıl bir ilişki kuracağı sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Tabii ki içinde çok öfke barındırıyor ona karşı. Çünkü durum salt terk etmek değil, terk edip bir de halihazırda var olan ailesini geride bırakıp yeni aile kurmak ve Asiye'ye yapamayacağını söylediği şeyin manevi yükünü başka bir aile kurarak yaşıyor. Bu Asiye ile Cemal'in arasındaki çatışmayı çok güçlü tutacak."

"EN BÜYÜK SINAVINI VERECEK"

Başarılı oyuncu, "Çaresiz kaldığı için bir yalanın ortasına düşen Asiye bu durumdan kurtulabilecek mi?" sorusuna, "Bence daha da derinlere gömülecek bu yalanın içinde. Ve bu yalanı sürdürürken de en büyük sınavını verecek." şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading