Yandex Metrica

'Outer Banks' 2. sezon yayın tarihi duyuruldu

'Outer Banks'  2. sezon yayın tarihi duyuruldu

Netflix, Kuzey Carolina'daki sahil kasabasında yaşayan bir grup gence odaklanan Outer Banks'in 2. sezonundan tanıtım fragmanı paylaştı ve yayın tarihini duyurdu.

Sinema / Dizi

03.04.2024, 07:55

Netflix'in gençlik dizisi Outer Banks, 15 Nisan 2020'de izleyici ile buluştu. Dizi, Netflix'in ilk 10 listesine girmeyi başardı ve 51 gün bu listede kaldı. Bu başarının ardından platform, beğenilen dizi için ikinci sezon onayı verdi.

Yeni sezon çekimleri, Nisan 2021'de tamamlandı ve Netflix, bugün dizinin 2. sezonundan bir tanıtım fragmanı yayınlayarak prömiyer tarihini de açıkladı.

Dizi, Kuzey Karolina sahilindeki tatil beldesi Outer Banks'te yaşayan ve "pogue" olarak adlandırılan bir grup gencin hayatını konu alıyor.

İlk sezonda ölüme yakın kaçışlarından sonra John B ve Sarah, şimdi Bahamalarda kaçmaya başlar ve başlarını belaya sokarlar. Kiara, Pope ve JJ için riskler hızla artarken, yeni arkadaşlar altının izini aramaya geri dönerken yeni düşmanları da beraberinde getiriyor. 400 milyon dolar hala oyunda, ancak bir sırrın ortaya çıkması, grubu yeni bir görev için bir araya getirecek mi?

Dizinin yaratıcıları Jonas Pete, Josh Pete ve Shannon Burke ortak yaptıkları açıklamada, ikinci sezonda daha fazla gizem, daha fazla romantizm ve yüksek bahislerin olacağını söyledi. Açıklamada "Şimdilik söyleyebileceğimiz tek şey kemerlerinizi bağlayın, çılgın bir yolculuk olacak" ifadeleri kullanıldı.

Outer Banks 2. sezon, 30 Temmuz'da Netflix'te prömiyerini yapacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading