Yandex Metrica

Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisine sürpriz başrol

Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisine sürpriz başrol

Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt'un oyuncu kadrosu şekilleniyor. Cihan Ünal'a eşlik edecek isim belli oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:55

Bugüne kadar Kurtlar Vadisi, Acı Hayat, Sakarya Fırat, Sen Anlat Karadeniz gibi birçok başarılı yapıma imza atan Osman Sınav, son olarak Gel Dese Aşk dizisini çekmişti. Usta yönetmen Osman Sınav, iki yıl sonra yeniden ekrana dönüyor. Yalnız Kurt isimli dizi için çalışmalar devam ediyor.

ATV'de yayınlanacak olan dizinin senaryo ekibinde Murat Koca ve Alper Erze yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosu için ilk olarak usta sanatçı Cihan Ünal ile anlaşma sağlandı. Uzun süredir ekranda olmayan oyuncunun yanı sıra diziye yeni bir isim daha transfer oldu.

2016 yapımı Hayat Sevince Güzel dizisi ile tanınan Hasan Denizyaran, Yalnız Kurt dizisinin kadrosuna katıldı. Oyuncu, Afili Aşk dizisinde Uğur karakterini canlandırmış, Exxen'de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım'da Pamir karakterini oynamıştı.

Yalnız Kurt'un konusu Kurtlar Vadisi ile benzerlik taşıyor. Proje, gizli küresel bir örgüte karşı verilen mücadeleyi anlatacak. Dizide Altay Kurtoğlu baş karakter olarak yer alacak. Karakteri kimin canlandıracağı henüz açıklanmadı. Davut Bahadır karakterine Cihan Ünal, Alper Kurtoğlu'na ise Hasan Denizyaran hayat verecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading