Yandex Metrica
Oscar'daki tokat pahalıya patladı! Netflix'ten Will Smith kararı! Projeler bir bir iptal ediliyor

Oscar'daki tokat pahalıya patladı! Netflix'ten Will Smith kararı! Projeler bir bir iptal ediliyor

Oscar Töreni'nde Will Smith'in Chris Rock'a tokat atması geceye damgasını vurmuştu. Olayın ardından Netflix ve Sony'den flaş bir karar geldi. Oyuncunun projelerinin askıya alındığı duyuruldu.

Sinema / Dizi

07.03.2024, 00:47

Oscar Ödül Töreni'nde Will Smith'in Jada Pinkett Smith hakkında espri yapan Chris Rock'a tokat atmasının etkileri devam ediyor. Başarılı oyuncu, yaşananlardan sonra Akademi'den istifa ettiğini açıklamıştı. Diğer yandan Chris Rock için de bir özür açıklaması yayınladı. Ancak oyuncuya veto devam ediyor.

Hollywood Reporter'ın haberine göre Netflix, Will Smith'in başrolünü üstleneceği "Fast and Loose" projesini askıya aldı. Oscar öncesi filmin yönetmeni David Leitch'in projeden ayrılması karışıklık yaratmıştı. Netflix, yeni bir yönetmen arayışındayken Oscar'da Will Smth'in attığı tokat projenin rafa kalkmasına neden oldu.

Sony de Will Smith'in uzun yıllardır yer aldığı "Bad Boys" serisinin dördüncü filmini askıya aldı.

"WİLL SMİTH İLE ÇALIŞMAK RİSKLİ"

Smith'in geçtiğimiz yıl yayınladığı otobiyografi kitabının film hakları için Netflix ve Apple TV+ açık artırma yarışındaydı. İngiliz The Sun gazetesine göre iki platform da bu yarıştan vazgeçti. Yakın kaynaklar, "İki şirket, Will Smith’in yaşamının anlatılacağı filmden tokat skandalından sonra geri çekildi. Şu an Will Smith ile çalışmak riskli bir iş" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading