Yandex Metrica

Olivia Wilde, Brad Pitt'li 'Babylon' filminin kadrosuna katıldı

Olivia Wilde, Brad Pitt'li 'Babylon' filminin kadrosuna katıldı

Damien Chazelle'in başrollerinde Brad Pitt ve Margot Robbie'nin yer aldığı Babylon filminin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:36

Whiplash ve First Man filmleriyle sinema dünyasında beğeniyle karşılanan, La La Land ile En İyi Yönetmen Oscar'ını kazanan genç yönetmen, yeni filmi için hazırlıklarını sürdürüyor. Babylon isimli film için hazırlıklar devam ederken, filmin oyuncu kadrosu da şekilleniyor. 

Başlangıçta projenin başrollerini Emma Stone ve Brad Pitt'in üstleneceği duyurulmuştu ancak Stone'un projeden ayrılmasıyla yerine Margot Robbie geçti. Şimdi ise filmin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

Olivia Wilde, Spike Jonze, Phoebe Tonkin ve Tobey Maguire, kadroda Pitt ve Robbie'ye eşlik edecek. Ayrıca “Babylon” oyuncu kadrosunda Max Minghella, Lukas Haas, Flea, Rory Scovel, Samara Weaving, Eric Roberts, P.J. Byrne ve Damon Gupton da yer alıyor.

Babylon, izleyicileri 1920'lerin Hollywood'una götürecek ve Hollywood'un sessiz filmlerden sesli filmlere geçişini anlatacak. Gerçek hayatın yanı sıra kurgusal karakterleri de içerecek.

Bir dizi karakterin yükselişini ve düşüşünü araştıran Babylon'da yer alacak karakter detayları sıkı bir şekilde gizli tutuluyor.

Filmin çekimlerinin önümüzdeki hafta başlaması bekleniyor. Babylon'un ilk olarak 2022 Noel Günü'nde daha sonra ise 6 Ocak 2023 tarihinde dünya genelinde prömiyer yapması planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading