Yandex Metrica
SON DAKİKA
Noah Hawley imzalı soygun filminin başrolü Regé-Jean Page olacak

Noah Hawley imzalı soygun filminin başrolü Regé-Jean Page olacak

Bridgerton yıldızı Regé-Jean Page, Noah Hawley'nin yazıp yöneteceği bir soygun filminde başrol olacak. Filmin yapımcılığını Russo Kardeşler üstlenecek.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:03

Netflix'in Regency dönem draması Bridgerton ile küresel bir yıldız haline gelen Rege-Jean Page, yeni bir proje için yayın hizmetiyle işbirliğini sürdürüyor. Bir soygun gerilimi olan filmin ismi henüz belli değil. Filmi, Fargo ve Legion ile tanınan Noah Hawley yazıp yönetecek.

Filmin olay örgüsü detayları şimdilik gizli tutuluyor ancak hikaye, Hawley'nin özgün bir fikrine dayanıyor. Başrolde yer alan Page ayrıca yürütücü yapımcılığı da üstlenecek. Anthony Russo, Joe Russo ve Mike Larocca da filmin yapımcısı olarak görev alacak.

Larocca, film hakkında yaptığı açıklamada, "AGBO, başlangıçta, büyük saygı duyduğumuz ve hayran olduğumuz sanatçılarla işbirliği yapmamıza izin vermek için kuruldu. oah Hawley ve Regé-Jean Page'in bu yeni filmini destekleyerek bu sözü yerine getirmeye devam etmekten çok mutluyuz." dedi.

Bridgerton yıldızı Page, Chris Evans ve Ryan Gosling'in yakında çıkacak olan The Gray Man filminde rol alıyor. Şimdi ise Paramount'un 'Dungeons and Dragons' uyarlamasında yer alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading