Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nicole Kidman'lı 'Nine Perfect Strangers'dan yeni fragman

Nicole Kidman'lı 'Nine Perfect Strangers'dan yeni fragman

Nicole Kidman ve Melissa McCarthy'nin başrolde yer aldığı Nine Perfect Strangers dizisinden yeni fragman paylaşıldı. Dizi, Liane Moriarty'nin romanından uyarlanıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:33

Hulu'nun iddialı yeni dizisi 'Nine Perfect Strangers'tan yeni bir fragman yayınlandı. Big Little Lies yazarı Liane Moriarty'nin romanına dayanan dizinin başrollerinde Nicole Kidman ve Melissa McCarthy karşımıza çıkacak.

Jonathan Levine'ın yönettiği dizide Kidman, aynı zamanda projenin yapımcılığını da üstleniyor. Big Little Lies yaratıcısı David E. Kelley, John Henry Butterworth ve Samantha Strauss ise senaryoyu kaleme alıyor.

Dizinin başrollerinde Kidman ve McCarthy'ye Samara Weaving, Luke Evans, Michael Shannon, Bobby Cannavale, Regina Hall, Melvin Gregg, Tiffany Boone ve Manny Jacinto gibi isimler eşlik ediyor.

Serinin resmi özeti ise şöyle: Nine Perfect Strangers, hayatını düzene sokmaya çalışan dokuz stresli şehir sakininin iyileşme ve dönüşüm için gittikleri bir butik sağlık tesisinde geçiyor. Tesisin müdürü Masha, bu 10 günlük inziva sırasında onlara göz kulak olmayı, yorgun zihin ve bedenlerini canlandırmayı görev edinmiştir. Ancak bu dokuz yabancının, başlarına ne geleceği hakkında hiçbir fikri yoktur.

8 bölümden oluşacak olan Nine Perfect Strangers, 18 Ağustos'ta yayınlanacak. 

Kuzey Amerika'da Hulu'da ekrana gelecek olan dizi, Kuzey Amerika dışında Amazon'da seyirci ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading