Yandex Metrica

Nicolas Cage başrollü 'Pig' filminden fragman geldi!

Nicolas Cage başrollü 'Pig' filminden fragman geldi!

NEON, başrolünü Nicolas Cage'in üstlendiği gerilim filmi Pig'den fragmanı izleyicilerin beğenisine sundu. Pig, Temmuz ayında gösterime girecek.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:34

Nicolas Cage'in bir mantar avcısını canlandırdığı Pig filminden ilk fragman yayınlandı. Michael Sarnoski'nin yönettiği gerilim türündeki Pig, Sarnoski ve filmin yapımcılarından Vanessa Block'un hikayesine dayanıyor.

Film, ödül avcısı olan domuzu kaçırılan ve onu Portland'a geri dönüp geçmişiyle yüzleşmeye zorlayan bir mantar avcısına odaklanıyor. Filmin kadrosunda Cage'e Alex Wolf, Adam arkin, Nina Belforte, Gretchen Corbett, Julia Bray, Darius Pierce ve Elijah Ungvary gibi isimler eşlik ediyor.

Pig'in yanı sıra Cage'in 2021 takvimi oldukça doluydu. Oyuncu, Sundance'te Prisoners of the Ghostland ile gösterim yaptı, Netflix dizisi History of Swear Words'te rol aldı ve Willy's Wonderland'de The Janitor'ı canlandırdı. Ayrıca Cage, bu yıl çıkış yapması planlanan The Unbearable Weight of Massive Talent'ta kendisini canlandırdı. Cage, bir Joe Exotic dizisi üzerinde de çalışıyor.

Pig, ABD'de 16 Temmuz tarihinde gösterime girecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading