Yandex Metrica

Netflix'in "Pera Palas'ta Gece Yarısı" dizisinden ilk görseller!

Netflix'in "Pera Palas'ta Gece Yarısı" dizisinden ilk görseller!

Başrollerini Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın paylaştığı yeni Netflix dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın çekimleri tamamlandı. Hazal Kaya, diziden ilk görselleri paylaştı.

Sinema / Dizi

04.02.2024, 20:15

Netflix, her geçen gün içerik kütüphanesini zenginleştirmeye devam ediyor. Yerli ve yabancı yapımları izleyici ile buluşturan yayın devi, Türkiye'de hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor.

Pera Palas'ta Gece Yarısı isimli dizinin çekimleri tamamlandı. Haberi Hazal Kaya, diziden fotoğrafları paylaşarak duyurdu.

Charles King'in aynı adlı kitabından uyarlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı, Karga Seven Pictures tarafından hayata geçiriliyor. 

Dizi, Esra isimli genç bir gazetecinin Pera Palas Oteli'nde yaşadıklarını konu alıyor. Konusu şöyle: Genç bir gazeteci olan Esra, Pera Palas Oteli hakkında yazı yazmakla görevlidir. Otele giden Esra, odalardan birinde 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Geçmişe doğru yolculuk yapan Esra, Atatürk'e karşı düzenlenen bir komplonun ortasına düşer. Esra, Türkiye'nin geleceğini korumak zorundadır ancak yakışıklı ve gizemli Halit ile tanıştığında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlar. Kimse de aslında söylediği kişi değildir.

8 bölümden oluşan dizinin yönetmenliğini Nisan Dağ üstlenirken, Emre Şahin dizi sorumlusu olarak görev yapıyor. Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'ya ansu Biçer, Yasemin Szawlowski ve James Chalmers eşlik ediyor.

style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">Bu gönderiyi Instagram'da gör

style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;" target="_blank">Hazal Kaya (@hazalkaya)'in paylaştığı bir gönderi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading