Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Netflix'ten Michael Schumacher belgeseli geliyor

Netflix'ten Michael Schumacher belgeseli geliyor

Netflix, 7 kez dünya şampiyonu olan Alman Formula 1 pilotu Michael Schumacher'ın belgeselini hazırlıyor. Belgesel Eylül ayında izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:44

Dijital yayın devi Netflix, dizi ve filmlerin yanı sıra belgeselleri ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Efsane Formula 1 pilotu Michael Schumacher için bir belgesel film geliyor. Schumacher isimli belgeselde eşi Corinna, çocukları Gina ve Mick ve kardeşi Ralf'ın katkıları bulunuyor.

Schumacher'in menajeri Sabine Kehm, filmi "Ailenin sevgili kocasına ve babalarına bir hediyesi" olarak tanımlıyor.

Hanns-Bruno Kammertöns, Vanessa Nöcker ve Michael Wech'in yönetmenliğini üstlendiği projede Benjamin Seikel ve Vanessa Nöcker yapımcı olarak görev yapıyor.

Schumacher belgeselinde, Alman pilotun ailesinin yanı sıra Jean Todt, Bernie Ecclestone, Sebastian Vettel, Mika Häkkinen, Damon Hill, Flavio Briatore ve David Coulthard gibi motor sporlarının önde gelen isimleriyle röportajlar da yer alıyor.

91 yarış zaferi ve 7 dünya şampiyonluğuyla tüm zamanların en büyük Formula 1 sürücüsü olarak görülen parlak bir kariyerin ardından Schumacher, 2013'te geçirdiği bir kayak kazası sonucu ciddi bir beyin hasarı aldı ve o tarihten beri tedavisi devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading