Yandex Metrica
SON DAKİKA
Netflix'ten Kulüp 2. sezon müjdesi! Yayın tarihi belli oldu

Netflix'ten Kulüp 2. sezon müjdesi! Yayın tarihi belli oldu

Netflix'in geçtiğimiz günlerde yayınladığı orijinal dizisi Kulüp, büyük ilgi gördü. Netflix, Kulüp 2. sezon çekimlerinin tamamlandığını açıkladı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:16

Netflix, yeni dönem draması Kulüp'ü 5 Kasım'da seyircilerin beğenisine sunuldu. Dizi kısa süre içinde Türkiye listesinin bir numarası haline geldi. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Metin Akdülger, Fırat Tanış ve Barış Arduç'un yer aldığı Kulüp, hikayesiyle övgü toplamaya devam ediyor.

1950'li yıllarda geçen dizi, kostümleri, dekoru ve müzikleriyle seyirciyi geçmişe götürmeyi başardı. Dizide en çok dikkat çeken isim ise assolist Selim Songür'ü canlandıran Salih Bademci oldu.

Netflix kulüp salih bademci

Dizinin sürükleyiciliği, atmosferi ve oyuncularının büyük ilgi görmesinin ardından 2. sezonun gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Netflix'ten diziyi sevenler için müjdeli bir haber geldi. Yayın devi, Kulüp 2. sezon için anlaşmanın çoktan yapıldığını duyurdu.

İkinci sezon çekimlerinin, birinci sezonla birlikte aynı zamanda yapıldığı belirtildi. İlk sezonu 6 bölüm olan dizinin 2. sezonu 5 bölümden oluşacak.

Netflix kulüp dizisi

Netflix, Kulüp 2. kısım bölümlerinin 6 Ocak'ta platforma ekleneceğini duyurdu. İşte Kulüp 2. sezondan yayınlanan fragman;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading