Yandex Metrica
SON DAKİKA
Netflix'in Sıcak Kafa dizisinden nefes kesen bir fragman daha! Haluk Bilginer'e ilk bakış heyecanlandırdı

Netflix'in Sıcak Kafa dizisinden nefes kesen bir fragman daha! Haluk Bilginer'e ilk bakış heyecanlandırdı

Netflix, Afşin Kum'un eserinden uyarlanan Sıcak Kafa dizisinden bir fragman daha yayınladı. Merakla beklenen dizi, Aralık ayında izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

24.02.2024, 11:21

Netflix, yeni bir uyarlama dizisini izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Sıcak Kafa dizisinden yeni bir fragman paylaşıldı. Fragmanda Haluk Bilginer'in yer alması izleyicileri heyecanlandırdı.

Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan dizi, konuşma yoluyla zihinden zihine yayılan gizemli bir hastalığı konu alıyor. Hastalıktan etkilenmeyen tek kişi ski dilbilimci olan Murat Siyavuştur. Acımasızlığı ile bilinen 'Salgınla Mücadele Kurumu' tarafından arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul'un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona bıraktığı miras olan "sıcak kafa"sının sırrını öğrenmek için peşine düşmek zorunda kalır.

Sıcak Kafa'nın oyuncu kadrosunda Osman Sonant, Gonca Vuslateri, Haluk Bilginer, Feriha Eyüboğlu, Erdem Akakçe, Tilbe Saran gibi isimler yer alıyor.

Sıcak Kafa, 2 Aralık'ta Netflix'te izleyici karşısına çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading