Yandex Metrica

Netflix'in 'Korku Sokağı 2. Kısım 1978' filminden fragman!

Netflix'in 'Korku Sokağı 2. Kısım 1978' filminden fragman!

Netflix, Fear Street Üçlemesi'nin ikinci filmi olan Korku Sokağı 2. Kısım: 1978'den ilk fragmanı yayınladı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:37

R.L Stine'in korku kitaplarından ilham alan korku antolojisinin ikinci bölümü Fear Street Part Two: 1978 - Korku Sokağı 2. Kısım: 1978'den ilk fragman görücüye çıktı. Üçlemenin ikinci kısmı, izleyicileri yeniden Shadyside'a götürecek, bu kez 1978'deki başka bir katliam için.

Yeni fragman, kasabada gizlenerek rastgele insanları ele geçiren ve onları masumları öldürmeye zorlayan şeytani cadının ardındaki gerçeği, Shadyside'ın karanlık tarihini ortaya çıkarmaya devam ediyor. 

Korku Sokağı 2. Kısım, 1978 yılında yaşanan olayları konu alıyor. Sunnyvale'den gelen gençler de Shadyside gençleri Camp Nightwing tatil kampında bir araya gelir. Ancak kasabanın dehşet dolu geçmişi ortaya çıktığında korkunç olaylar yaşanır. Gençler, olaylara karşı birlikte mücadele etmek zorunda kalır. Üçlemenin ikinci filmi, bize katilin kökenini göstermeyi vadediyor. Ayrıca serinin çıkış noktası olan 1994 yılında neler olduğuna dair daha fazla ipucu da yer alacak.

İlk filmde rol alan Kiana Madeira , Jordyn DiNatale, Jordana Spiro Korku Sokağı 2. Kısım: 1978 için geri dönecek. Filmin kadrosunda ayrıca Sadie Sink , Emily Rudd , McCabe Slye , Gillian Jacobs , Ryan Simpkins , Ted Sutherland ve Chiara Aurelia yer alıyor.

Serinin iki filminin yönetmenliğini de Leigh Janiak üstlendi. Senaryoyu Janiak ile birlikte Zak Olkewicz yazdı. 

Korku Sokağı 2. Kısım 1978, 9 Temmuz'da Netflix'te izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading