Yandex Metrica
SON DAKİKA
Netflix'in 'Fear Street Üçlemesi'nin ilk filminden fragman yayınlandı

Netflix'in 'Fear Street Üçlemesi'nin ilk filminden fragman yayınlandı

Netflix, Fear Street serisinin ilk filmi olan Korku Sokağı 1. Kısım: 1994'ten yeni bir fragmanı izleyicilerin beğenisine sundu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:36

Netflix'in R.L. Stine'in kitaplarından uyarlanan Fear Street - Korku Sokağı Üçlemesi, ilk filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Korku Sokağı 1. Kısım: 1994'ten yeni bir fragman paylaşıldı. 

Fear Street, bir kasabada 300 yıldır yaşanan cinayetleri konu alıyor. Ohio'nun Shadyside kasabasında yaşanan olaylardan sonra bir grup genç, kasabaya yüzlerce yıldır musallat olan lanetli olaylarla bağlantısını keşfeder ve sıradaki kurbanların kendileri olabileceğini anlar.

Birer hafta arayla üç kısım olarak yayınlanacak olan Korku Sokağı'nın yönetmenliğini Leigh Janiak üstleniyor. Korku Sokağı'nın oyuncu kadrosunda Maya Hawke, Kiana Madeira, Benjamin Flores Jr., Fred Hechinger, Darrell Britt-Gibson, Olivia Scott Welch, Jordana Spiro gibi isimler yer alıyor.

Üçlemenin ilk filmi 1994'te, ikinci filmi 1978'de, üçüncüsü ise 166 yılında geçecek. İlk film 2 Temmuz'da, 2. kısım 9 Temmuz'da, 1666 filmi ise 16 Temmuz tarihinde yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading