Yandex Metrica

Netflix'e zam mı geldi? Netflix yeni abonelik ücretleri ne kadar oldu?

Netflix'e zam mı geldi? Netflix yeni abonelik ücretleri ne kadar oldu?

Dijital yayın platformu Netflix, abonelik ücretlerine son olarak Nisan ayında yapmıştı. Platform, ücretlerine bir zam daha yaptı. Peki Netflix abonelik ücretleri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Sinema / Dizi

28.01.2024, 00:44

Dijital yayın devi Netflix, dünya çapında en çok abonesi bulunan streaming platformları arasında yer alıyor. Platform, geçtiğimiz nisan ayında abonelik ücretlerine yaklaşık %40 zam yapmıştı. Bu durum Netflix'in abone kaybetmesine neden olurken, kısa süre sonra bir zam haberi daha geldi.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

NETFLİX YENİ ABONELİK ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU?

Netflix, abonelik ücretlerine yaklaşık yüzde 20 oranında zam yaptı. Zammın ardından 37,99 TL olan temel paketin ücreti 45,99, 57,99 TL'lik standart paketin ücreti 69,99'a, 77,99 TL olan özel paketin ücreti ise 93,99 TL'ye yükseldi.

Netflix, yeni fiyatların yeni üyelikler için geçerli olacağını, mevcut üyelere ise plan değişikliği yapmadıkları takdirde ücretlerinin değişmeden 30 gün önce bir bilgilendirme e-postası gönderileceğini bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading