Yandex Metrica
SON DAKİKA
Netflix dizisinde PKK/YPG skandalı! Terör örgütü bayrağı astılar

Netflix dizisinde PKK/YPG skandalı! Terör örgütü bayrağı astılar

Netflix'in geçtiğimiz günlerde yayınladığı 'Tear Along The Dotted Line - İşaretli Yerden Kesin' isimli çizgi filminde yer alan sahneler tepki topladı. Dizinin bazı sahnelerinde PKK ve YPG bayraklarının asılı olduğu görüldü.

Sinema / Dizi

27.03.2024, 21:13

Dijital yayın platformu Netflix, yine bir skandala ev sahipliği yaptı. Platform'da İtalyan karikatürist Michele Rech imzalı "Tear Along The Dotted Line - İşaretli Yerden Kesin" isimli çizgi dizi, 18 Kasım'da izleyicilere sunuldu. Çizgi dizinin bazı sahnelerinde terör örgütü PKK ve YPG'nin paçavralarına yer verildi.

Dizinin açıklama kısmında "Arkadaşlarıyla şehir dışına seyahat eden Romalı bir çizgi romancı, vicdanını temsil eden armadillo ile hayatının gidişatı ve muhtemel bir aşk üzerine kafa yorar" ifadeleri yer alıyor. Zerocalcare mahlasını kullanan karikatürist, kendi çizgi romanından uyarlanan animasyonu yazıp yönetiyor.

Netflix'in diziden yayınladığı fragmanda baş kahramanın kapıdan girdiği açılış sahnesinde YPG bayrağının kapı arkasında asılı olması göze çarpıyor. Dizinin ilk sezonundaki başka bir sahnede ise duvarda PKK paçavrasının asılı olduğu görülüyor.

TERÖR DESTEKÇİLERİ MUTLU

Fragman yayınlandıktan sonra terör örgütü paçavralarına dizide yer verildiğini gören terör destekçileri sosyal medyada "PKK/YPG Bayrakları Her Yerde" şeklinde paylaşımlarda bulundu.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading