Yandex Metrica

Netflix binlerce abone kaybedecek! Disney Plus'tan indirimli kampanya

Netflix binlerce abone kaybedecek! Disney Plus'tan indirimli kampanya

Türkiye'de Haziran ayında yayın hayatına başlamaya hazırlanan Disney Plus, aylık ve yıllık abonelik fiyatlarını açıkladı. Platform, daha uygun bir fiyata abonelik alınmasını sağlayan bir ön kayıt kampanyası başlattı.

Sinema / Dizi

24.03.2024, 15:11

Disney'in dijital yayın platformu Disney Plus, 14 Haziran'da Türkiye'de yayına başlıyor. İddialı projeler hazırlayan ve birçok ünlü isimle anlaşma sağlayan platform, abonelik fiyatlarını resmi olarak açıkladı ve bir tanıtım fragmanı yayınladı. 

Netflix ve Amazon Prime Video'ya büyük rakip olması beklenen Disney Plus, standart fiyatlandırmasını aylık 34,99 TL, yıllık ise 349,90 TL olarak açıkladı. Disney Plus, "Tanışma Paketi" olarak yayına başlamadan önce üye olmak isteyenlere daha uygun fiyatlı bir ön kayıt paketi duyurdu.  Aboneler 279,90 TL ödeyerek yıllık abone olabilecek.

Böylece bu kampanya sayesinde aboneler 8 aylık ücret ödeyerek bir yıllık abonelik elde edecek. Kampanyadan yararlanmak için gereken tek şey 14 Haziran'dan önce Disney Plus'a kayıt yaptırmak.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

DİSNEY PLUS TANIŞMA PAKETİ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

>Bu bağlantıya tıklayarak 'Kaydol' seçeneğinden e-posta adresinizi girin ve 'Kaydet'e tıklayın. Daha sonra Disney Plus mail adresinize 14 Haziran'da bir kampanya teklifi gönderecek. E-posta'daki bağlantıya tıklayıp ödeme detaylarını girdikten sonra yıllık özel indirimli abonelikten faydalanabilirsiniz.

Tanışma Kampanyası, yalnızca 14 Haziran'dan önce kayıt yaptıranlar için geçerli olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading