Yandex Metrica

Neslihan Atagül'lü Gecenin Ucunda dizisine bomba transfer! Sadakatsiz'in yıldızı kadroya katıldı

Neslihan Atagül'lü Gecenin Ucunda dizisine bomba transfer! Sadakatsiz'in yıldızı kadroya katıldı

Peride Celal'in aynı adlı romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinin kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Kadroya Sadakatsiz dizisinin Derya'sı Özge Özder dahil oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:39

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin başrolde bir kez daha bir araya geleceği "Gecenin Ucunda" dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Peride Celal'in aynı adlı romanından uyarlanan TMC Film imzalı dizinin oyuncu kadrosu da şekillenmeye devam ediyor. Barış Erçetin'in yönetmen koltuğuna oturacağı diziye son olarak güçlü bir isim dahil oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, son olarak Sadakatsiz dizisinde Derya karakteriyle seyirci karşısına çıkan Özge Özder, Gecenin Ucunda dizisine dahil oldu. Başarılı oyuncu, Macide'nin İstanbul'da tanıştığı tek arkadaşı, İstanbul Musevisi ve şifacı bir kadın olan Sara'yı oynayacak.

Gecenin Ucunda dizisinin oyuncu kadrosunda Zuhal Olcay, Kaan Taşaner, Tuba Ünsal, Bertan Asllani, Bestemsu Özdemir, Ebru Aykaç, Levent Özdilek, Şencan Güleryüz, Gonca Yakut, Şeyda Bayram ve Aleyna Özgeçen gibi isimler yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading