Yandex Metrica

Neslihan Atagül ekrana geri dönüyor! Sezona bomba gibi bir giriş yapacak

Neslihan Atagül ekrana geri dönüyor! Sezona bomba gibi bir giriş yapacak

Son olarak Sefir'in Kızı dizisinde rol alan Neslihan Atagül ekrana geri dönmeye hazırlanıyor. Oyuncunun yeni projesi belli oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:51

Yaprak Dökümü, Fatih Harbiye, Kara Sevda gibi dizilerdeki performansıyla adından söz ettiren Neslihan Atagül, son olarak Sefirin Kızında rol almıştı. Başarılı oyuncu, geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle zor günler yaşamış ve projeden ayrılmıştı. Daha sonra dinlenmeye karar veren Atagül hiçbir projede yer almamıştı.

Atagül'ün yeni projesi ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Oyuncu, Star'ın yeni sezon için çekilecek iddialı dizisi için TMC Film'in patronu Erol Avcı ile anlaştı.

"YAZDIĞIM EN GÜZEL AŞK ROMANI"

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Atagül, Peride Celal'in kaleme aldığı "Gecenin Ucunda" isimli eserin uyarlamasında rol alacak. Dizinin senaryosunu Emre Özdur ve Başar Başaran kaleme alıyor. Yönetmen koltuğuna oturacak isim ve diğer oyuncular ise önümüzdeki haftalarda netlik kazanacak.

Peride Celal'in "Yazdığım en güzel aşk romanı" olarak bahsettiği eser, aşka sırt çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat oluşturan ve insanca bir dünyaya kavuşmak için çabalayan Macide'nin etkileyici hikayesini anlatacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading