Yandex Metrica
SON DAKİKA
Murat Ünalmış'ın yeni projesi belli oldu! Deniz Gezmiş'i canlandıracak

Murat Ünalmış'ın yeni projesi belli oldu! Deniz Gezmiş'i canlandıracak

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova'da Demir Yaman karakterini canlandıran Murat Ünalmış, geçtiğimiz sezon diziye veda etmişti. Yeni projesi merak edilen oyuncunun, Mustafa Uslu'nun yeni projesiyle anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Sinema / Dizi

28.03.2024, 16:51

Son olarak Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmiyle gişede büyük başarı yakalayan Mustafa Uslu, yeni projesi için hazırlıklara başladı. Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın hayatı film olacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre yapımcı, Deniz Gezmiş rolü için Murat Ünalmış'la görüştü. Bir Zamanlar Çukurova'ya geçtiğimiz sezon veda eden Murat Ünalmış'ın role sıcak baktığı ve iki tarafın da prensipte anlaştığı öğrenildi.

Mustafa Uslu'nun projeyi hayata geçirmek için Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının ailelerinden izin almaya hazırlandığı öğrenildi. Filmin yönetmenliğini yapması için ise Ömer Faruk Soray ve Timuçin Esen'in düşünüldüğü söyleniyor.

Şimdiye kadar Yer Gök Aşk, Deli Gönül, Sevda Kuşun Kanadında, Seddülbahir 32 Saat gibi yapımlarda rol alan Murat Ünalmış, son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir Yaman rolüyle adından söz ettirmişti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading