Yandex Metrica

Mevlana dizisinde Timuçin Esen'in yerine bomba isim

Mevlana dizisinde Timuçin Esen'in yerine bomba isim

TRT'nin dijital kanalı için hazırladığı Mevlana dizisinin başrolü Timuçin Esen ayrılık kararı almıştı. Esen'in yerine başrol için Kenan İmirzalıoğlu'nun ismi geçiyor.

Sinema / Dizi

28.02.2024, 22:24

TRT1 Mevlana'nın hayatının anlatılacağı dizi için hazırlıkları sürdürüyor. Dizinin başrolünde son olarak Kanal D'nin Hekimoğlu dizisinde Ateş Hekimoğlu karakterini canlandıran Timuçin Esen yer alacaktı. Esen, başrolleri Ahu Türkpençe ile paylaşacaktı. Ancak Timuçin Esen, bilinmeyen bir nedenden ötürü Mevlana dizisinde rol almaktan vazgeçti. Bu gelişmenin ardından başrolde kimin yer alacağı merak edilmeye başladı.

İddiaya göre dizide Kenan İmirzalıoğlu rol alabilir. Başarılı oyuncu, en son Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Blu TV'nin Alef dizisinde izleyici karşısına çıkmıştı. Alef'in ikinci sezonunun çekileceği ortaya çıkarken, İmirzalıoğlu'nun yeni sezonda olmayacağı öğrenildi.

TRT dijital kanalında seyirci ile buluşacak olan Mevlana dizisi Konya'da çekilecek. Çekimlerin yakın zamanda başlaması bekleniyor.

Kenan imirzalıoğlu mevlana

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

MEVLANA DİZİSİ OYUNCULARI

Mevlana dizisi oyuncu kadrosu Yusuf Çim, İlker Aksum, Baki Davrak, Ushan Çakır, Kaan Yıldırım, Burç Kümbetlioğlu, Mert Karabulut, Mert Turak ve Özlem Tokaslan gibi isimlerden oluşuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading