Yandex Metrica
SON DAKİKA
Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı'nda hangi rolü oynayacak?

Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı'nda hangi rolü oynayacak?

Masumlar Apartmanı, yeni sezonuyla bu akşam ekranlarda olacak. Kadroya yeni katılan Melisa Şenolsun'un hangi karakteri canlandıracağı merak konusu. Peki Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı'nda hangi rolde olacak?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:58

Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı, geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden biri oldu. Dizinin sezon finalinde Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılması ise izleyicileri hayli üzmüştü.

Ayrılığın ardından Melisa Şenolsun'un kadroya dahil olduğu duyuruldu. Masumlar Apartmanı yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanırken, Melisa Şenolsun'un hangi karakteri canlandıracağı da merak ediliyor. Melisa Şenolsun, Masumlar Apartmanı'nda hangi rolde olacak?

Oyuncu, ikinci sezonda başrol olarak izleyici karşısına çıkacak. İnci karakterinin yerine gelen Şenolsun, üniversiteli bir genç kız olan Rüya karakterini canlandıracak. Han'ın hayatına giren Rüya, çok şeyin değişmesine neden olacak. İnci'nin ölümünden sonra hayata dönemeyen Han, genç kadın ile yeniden hayata dönmenin mücadelesini verecek.

Şenolsun'un hikayenin gidişatında büyük etkisinin olacağı düşünülüyor.

Masumlar Apartmanı bu akşam 20.00'de TRT1'de ekrana gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading