Yandex Metrica
SON DAKİKA
May December filminde birlikteler

May December filminde birlikteler

Todd Haynes'in yöneteceği May December filminde Natalie Portman ve Julianne Moore başrolleri paylaşacak. Filmin çekimlerine önümüzdeki yıl başlanacak.

Sinema / Dizi

09.02.2024, 00:49

"Carol" ve "Far From Heaven" gibi filmlere imza atan Todd Haynes, yeni belgeseli 'The Velvet Underground'un Cannes gösterimine hazırlanıyor. Diğer yandan iki yeni film üzerinde de çalışıyor.

Yönetmenin "May December" adlı filminin başrollerinde Natalie Portman ve Julianne Moore yer alacak. Filmin senaryosunu ise Sam Burch, Alex Mechanik ile birlikte yazdığı hikayeye dayanarak kaleme alacak. Çekimlerin önümüzdeki yıl başlaması bekleniyor.

May December'ın konusu şöyle: Gracie Atherton-Yu ve kocası Joe'nun aşklarının magazin gündemini etkisi altına almasından 20 yıl geçmiştir. Artık çift, ikiz çocuklarının liseden mezun olmasını beklemektedir. Hollywood oyuncusu Berry, bir filmde oynayacağı Gracie'yi daha iyi anlamak için vakit geçirmeye geldiğinde, dışarıdan gelen bir bakış aile dinamiklerini etkiler. Gençliğinde olanları kabul edememiş olan Joe, hayatın gerçekleriyle yüzleşmeye başlar.

Özette görüldüğü gibi film, daha çok iki kadın hakkında olacak. Elizabeth ve Gracie birbirlerini inceledikçe, iki kadın arasındaki benzerlikler ve farklılıklar ortaya çıkmaya başlar. May December, 'Gerçeğin, hikaye anlatımının ve başka birini tam olarak anlamanın zorluklarının keşfi' olarak tanımlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading