Yandex Metrica
SON DAKİKA
Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel'in yeni dizisi belli oldu! Hangi karakteri canlandıracak?

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel'in yeni dizisi belli oldu! Hangi karakteri canlandıracak?

Masumlar Apartmanı birkaç bölüm sonra final yapmaya hazırlanıyor. TRT1'in fenomen dizisinde Naci karakteriyle gönüllere taht kuran Tansel Öngel'in de yeni projesi belli oldu. Oyuncu, yaz tatili yapmadan yeni dizisi için hazırlıklara başlayacak.

Sinema / Dizi

25.02.2024, 18:25

İlk olarak 2020 yılında yayın hayatına başlayan Masumlar Apartmanı dizisi, iki sezondur izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Tansel Öngel gibi isimlerin yer aldığı dizi, bu sezon sonunda ekrana veda etmeye hazırlanıyor.

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi, 71. bölümde final yapacak. Dizide Naci karakterine hayat veren Tansel Öngel'in de yeni projesi belli oldu. Öngel, bu yaz ara vermek yerine çalışmayı tercih etti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Tansel Öngel Kanal D'nin yeni sezon için hazırlıklarını yaptığı "Hayallerim, Babam ve Sen" dizisinde rol alacak. Cevdet Mercan'ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor.

Dizinin başrollerinde Berrak Tüzünataç ve Ozan Dolunay'ın yer alacağı ortaya çıkmıştı. Bir sosyal medya fenomeninin hikayesini konu alacak olan dizide Tanse Öngel Kadir karakterine hayat verecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading