Yandex Metrica
SON DAKİKA
Masumlar Apartmanı'na 'Yılın Dizisi' ödülü

Masumlar Apartmanı'na 'Yılın Dizisi' ödülü

Bu yıl 25. kez düzenlenen Altın Objektif Ödülleri'nde TRT1'in sevilen yapımı Masumlar Apartmanı, 'Yılın Dizisi' ödülüne layık görüldü.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:02

Altın Objektif Ödülleri bu yıl 25. kez sahiplerini buldu. Ödül töreni, Turkcell ana sponsorluğunda CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

TRT1'in geçtiğimiz sezonda çok konuşulan, yeni sezonda da iddialı bir başlangıç yapan 'Masumlar Apartmanı' dizisi Magazin Gazetecileri Derneği tarafından 'Yılın Dizisi' seçildi. Dizinin yanı sıra başrolde Safiye karakteriyle yer alan Ezgi Mola ve Han rolünü canlandıran Birkan Sokullu da ödül aldı. Mola, "Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu", Sokullu ise "Yılın En İyi Erkek Dizi Oyuncusu" ödülüne layık görüldü.

"KAYBETTİĞİMİZ KADINLAR ADINA ALIYORUM"

Ödülü alan Ezgi Mola, "Tüm ekibim adına ve kaybettiğimiz kadınlarımız için almak istiyorum. Birlikte ve güçlü bir gelecek istiyorum. Hepinizi çok seviyorum. Sevgili magazin gazeteci derneğine sonsuz teşekkürler ediyorum." ifadelerini kullandı.

"KARİYERİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR ÇALIŞMA"

Birkan Sokullu ise "Masumlar Apartmanı, hem mesleki hem de kişisel açıdan kariyerim için çok özel bir çalışma oldu. Buradan herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Masumlar Apartmanı yılın dizisi ödülü

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading