Yandex Metrica
SON DAKİKA
Masumlar Apartmanı Hikmet Baba öldü mü? Metin Coşkun diziden ayrıldı mı?

Masumlar Apartmanı Hikmet Baba öldü mü? Metin Coşkun diziden ayrıldı mı?

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 69. bölümünün son sahnesinde Hikmet Baba'nın fenalaşarak yerde hareketsiz şekilde yattığı görüldü. Safiye ve Gülben gözyaşlarına boğuldu. Peki Masumlar Apartmanı Hikmet Baba öldü mü? Metin Coşkun diziden çıktı mı?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:13

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Tansel Öngel ve Metin Coşkun gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı Salı akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Çiğdem Bozali ve Çağrı Vila Lostuvalı'nın yönettiği Masumlar Apartmanı, Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun İçi" romanından uyarlanıyor. 

3 bölüm sonra final yapacak olan dizinin 69. bölümü dün akşam ekrana geldi. Gülben'in kızı Masal'ı kucağına alan Hikmet'in çok mutlu olduğu görüldü.  Daha sonra Hikmet, tüm aileyi bir piknikte topladı. Fragmanda Safiye ve Gülben'in artık iyileşerek rahat davrandıkları dikkat çekerken, Hikmet'in ailesine öğütler verdiği duyuluyor.

Ancak daha sonra Hikmet'in bir ağacın gölgesinde hareketsiz yattığı, Gülben ve Safiye'nin gözyaşlarına boğulduğu görüldü.  Hikmet Baba karakterinin ölüp ölmediği merak konusu oldu. Karakteri canlandıran Metin Coşkun'un diziden ayrıldığı tahmin ediliyor.

Masumlar Apartmanı Hikmet Baba'nın ölüp ölmediği yeni bölümde netleşecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading