Yandex Metrica

Masumlar Apartmanı Ceylan kim olacak?

Masumlar Apartmanı Ceylan kim olacak?

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanının ardından Ceylan karakteri yeniden gündemde. Peki Masumlar Apartmanı Ceylan kim olacak, Ceylan'ı kim canlandıracak?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:06

Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın başrolleri üstlendiği Masumlar Apartmanı, yeni sezonuyla seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ceylan'ın dönüş haberi yer alması dikkat çekti. Fragmanda Han'ın eski sevgilisi olan Ceylan'ın İstanbul'a taşındığının yer almasından sonra Ceylan karakterini kimin canlandıracağı araştırılıyor. Peki Masumlar Apartmanı Ceylan kim olacak?

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

HAN'IN ESKİ SEVGİLİSİ CEYLAN'I KİM OYNAYACAK?

Han'ın eski sevgilisi Ceylan karakteri daha önce de çok kez dizide gündeme geldi ancak karakter hiç görülmemişti. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Melisa Şenolsun'un oynadığı Rüya ile Han arasında çatışma yaratması için diziye yeni bir karakter dahil olacak. Bu isim Han'ın eski sevgilisi Ceylan'dan başkası değil.

Fragmanda ismi geçen karakteri kimin canlandıracağı ise merak konusu. Ancak role hayat verecek oyuncunun henüz belli olmadığı söyleniyor. Dizi için Özgü Namal'a teklif götürüldüğü ancak dijital projelerde yer almak isteyen oyuncunun olumsuz yanıt verdiği öğrenilmişti.

İsmi geçen bir diğer oyuncu ise Melisa Sözen. Fakat konuyla ilgili henüz resmi bir onay ya da açıklama gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading