Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Marvel'ın 'Black Widow' filmi izleyici ile buluşacak

Marvel'ın 'Black Widow' filmi izleyici ile buluşacak

Marvel'ın Scarlett Johansson'lı bilim kurgu, macera ve aksiyon filmi 'Black Widow' sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:38

Sinema salonlarının 1 Temmuz'da yeniden faaliyete geçmesiyle birlikte sinemalara dönüş başladı. Türkiye'de sinema salonlarında bu hafta 5 film gösterime girecek.

Marvel'ın uzun süredir pandemi nedeniyle ertelenen Scarlett Johansson başrollü bilim kurgu- aksiyon filmi Black Widow, sinemaseverlerle buluşacak. Filmde Johansson'a Florence Pugh, David Harbour, O-T Fagbenle ve Ray Winstone eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini Cate Shortland üstlendi. Başarılı oyuncunun Natasha Romanoff rolünü bir kez daha canlandıracağı film, geçmişten gelen ailesiyle büyük bir tehdide karşı işbirliği yapmak zorunda kalan Black Widow'un hikayesini anlatıyor.

KORKU SEANSI 3: KATİL ŞEYTAN

Michael Chaves'in merakla beklenen korku filmi The Conjuring: The Devil Made Me Do It - Korku Seansı 3: Katil Şeytan filmi de bu hafta gösterime girecek filmler arasında. Filmin başrollerini Vera Farmiga, Patrick Wilson, Charlene Amoia, Julian Hilliard ve Sterling Jerins paylaşıyor. Patrick Wilson ve Vera Farmiga, paranormal olayları çözmeye çalışan Warren çiftine yeniden hayat veriyor.

Film, hukuk tarihinde gerçekleşen bir olaydan ilham alıyor. Ruhu şeytan tarafından ele geçirilen genç bir adamın hikayesini konu alan filmde Bill Ramsey isimli genç, işlediği cinayeti şeytanın yaptırdığını iddia ediyor.

DARK SİSTER - LANETLİ KARDEŞ

Haftanın bir başka korku ve gerilim filmi Dark Sister - Lanetli Kardeş, çizdiği resimlerin bir dizi cinayetle bağlantılı olduğunu fark eden bir kızı konu alıyor. Yönetmen koltuğunda Sam Barrett'in oturduğu filmde Amanda Woodhams, Liam Graham ve Nicola Bartlet rol alıyor.

SUPERNOVA

Harry Macwueen tarafından yazılan ve yönetilen İngiliz drama filmi Supernova, hastalık teşhisi konan bir adamın karavanla yolculuğunu anlatıyor.

IMAGİNATİON LANDS - DÜŞLER ÜLKESİ

Haftanın animasyon filmi ise Düşler Ülkesi olacak. Evan Tramel'ın yönettiği Imagination Land - Düşler Ülkesi, Düşler Ülkesi'ne gitmek için yola çıkan Barney, Axle ve Scout'ın maceralarını animasyonseverlerle buluşturacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading