Yandex Metrica

Mahsun Kırmızıgül'ün Prestij Meselesi filmi yasaklanacak mı? Şoke eden iddia

Mahsun Kırmızıgül'ün Prestij Meselesi filmi yasaklanacak mı? Şoke eden iddia

Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği ve Prestij Müzik'in kuruluş hikayesini anlatan Prestij Meselesi filmi hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Söylemezsem Olmaz programı sunucularından Arto, filmin gösterime girmesinin yasaklanabileceğini öne sürdü.

Sinema / Dizi

22.03.2024, 20:22

Müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun 90'lı yılların başında kurduğu Prestij Müzik'i ve Özcan Deniz, Mahsun Kırmızıgül ve Haluk Levent'in şöhret olma hikayesini anlatan Prestij Mesekesi, izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

PRESTİJ MESELESİ YASAKLANACAK MI?

Başrollerinde Mahmut Kırmızıgül, Onur Gözeten, Engin Hepileri ve Ali Erkin gibi isimlerin yer aldığı filmle ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz sunucularından Arto Dalga, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Arto, "Ben bir şey duydum, yasak geliyor filmi durdurma yasağı. Hilmi'nin en büyük oğlu... Metres olayından dolayı..." ifadelerini kullandı. Seren Serengil ise "Dedim ben sana, annesine çok büyük saygısızlık bu. Büyük çocuk kimseyle konuşmuyor" şeklinde konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading