Yandex Metrica

Mahkum dizisinden seyirciyi üzen haber! Fragman yayınlanınca ortaya çıktı

Mahkum dizisinden seyirciyi üzen haber! Fragman yayınlanınca ortaya çıktı

Fox TV, Mahkum dizisini seyircilerin beğenisine sundu. İzleyicilerden tam not alan dizi, 4. bölümü geride bırakırken 5. bölümden fragman yayınlandı. Fragmanda dizinin yayın tarihine ilişkin bir bilginin yer almaması ise dikkat çekti.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:34

Bu yıl dizilerden yana yüzü gülmeyen kanallardan biri de Fox TV oldu. El Kızı, Son Yaz, Elbet Bir Gün gibi birçok dizi için final kararı alındı. Son olarak Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un başrollerinde yer aldığı Misafir dizisi de tutmayınca final yaptı.

Fox TV, bu kez Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun başrolünde yer aldığı Mahkum dizisini izleyici ile buluşturdu. Innocent Defendant isimli Güney Kore yapımı diziden uyarlanan  Mahkum, büyük beğeni toplamayı başardı.

Dün 4. bölümüyle ekrana gelen dizi, reytinglerde tüm kategorilerde birincilik elde etti. Fox TV'nin bu sezon en iyi çıkış yapan dizisi olan Mahkum'un 5. bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Fragmanda yayın tarihi belirtilmemesi ise dikkat çekmişti. Mahkum'un 5. bölümünün 20 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00'de yayınlanacağı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading