Yandex Metrica

Mahkum dizisi ne zaman final yapacak? Mahkum dizisinin final tarihi belli oldu mu?

Mahkum dizisi ne zaman final yapacak? Mahkum dizisinin final tarihi belli oldu mu?

FOX ekranlarının en fazla takip edilen dizilerinden biri olan Mahkum’un ne zaman final yapacağı sorgulanıyor. Aralık ayında başlayan ve reytingde de başarılı olan yapımın devam edip etmeyeceği merak konusu. Peki, Mahkum dizisi ne zaman final yapacak? Mahkum dizisinin final tarihi belli oldu mu?

Sinema / Dizi

19.04.2024, 00:25

14 Aralık 2022’de ilk kez Fox TV’de seyircinin karşısına çıkan Mahkum dizisi farklı hikayesiyle dikkat çekmişti. Geniş oyuncu kadrosuyla izleyenlerden tam not alan dizinin ekranlara veda etmesi gündemde. Peki, Mahkum dizisi ne zaman final yapacak? Mahkum dizisinin final tarihi belli oldu mu?

Başrollerinde Onur Tuna, Talat Bulut, Melike İpek Yalova, İsmail Hacıoğlu ve Hayal Köseoğlu'nun yer aldığı fenomen dizi, heyecan dolu bölümleriyle sosyal medyayı ayağa kaldırıyor. Milyonların severek takip ettiği dizinin 18. Bölümü yayınlandı.

MAHKUM DİZİSİ FİNAL NE ZAMAN?

Mahkum dizisinde hikaye hızlı bir şekilde ilerlerken sezon finaline gideceği öğrenildi. Fenomen dizi 2.sezonuyla da ekranlarda yerini alacak. 2 Haziran 2022 Perşembe günü fenomen dizinin sezon finali yapacağı söyleniyor. 3 aylık bir aranın ardından fenomen dizi yeniden ekranlarda boy gösterecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading