Yandex Metrica

Mahkum 20. bölümden 2. fragman yayınlandı! Fırat aklanıyor, Savaş'ın ölmediği ortaya çıkıyor!

Mahkum 20. bölümden 2. fragman yayınlandı! Fırat aklanıyor, Savaş'ın ölmediği ortaya çıkıyor!

Fox TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Mahkum'un 20. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Fragmanda son kez duruşmaya çıkan Savcı Fırat Bulut aklanıp dışarı çıkıyor. Savaş'ın ölmediğinin ortaya çıkması ise şok etkisi yarattı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:13

Fox TV'de ekrana gelen Mahkum dizisi izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Perşembe akşamları yayınlanan dizi heyecan dolu bölümleriyle reyting rekoru kırıyor. Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu gibi isimlerin yer aldığı Mahkum, Güney Kore yapımı "Innocent Defendant" isimli yapımdan uyarlanıyor.

Volkan Kocatürk'ün yönettiği dizinin 20. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Fragmanda Fırat'ın son duruşmada aklandığı ve savcılığa geri döndüğü görüldü. Diğer yandan Zahit Bey'in Fırat ile buluşarak anlaşmak istemesi de dikkat çekti.

Fragmana damgasını vuran olay ise Barış'ın öldürdüğünü zannettiği kardeşi Savaş'ı karşısında görmesi oldu. Bazı izleyiciler Barış'ın halüsinasyon gördüğünü iddia ederken, bazı kullanıcılar da Savaş'ın ölmemiş olabileceğini söyledi.

Mahkum dizisi 20. bölümüyle 5 Mayıs Perşembe akşamı Fox TV'de yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading