Yandex Metrica

Mahkum 14. bölümden 2. fragman geldi! Sinyor ortaya çıkıyor, Tahir Fırat'ı ihbar ediyor!

Mahkum 14. bölümden 2. fragman geldi! Sinyor ortaya çıkıyor, Tahir Fırat'ı ihbar ediyor!

Fox TV'nin büyük ilgiyle izlenen Mahkum dizisinin 14. bölümünden 2. fragman geldi. Haftalardır adı geçen Sinyor, dizide ilk kez görülüyor. Tahir Fırat'ı ihbar ederken, Barış'ın kimliğinin ortaya çıkıp çıkmayacağı konusu merak uyandırdı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:58

Fox TV'nin Güney Kore yapımı Innocent Defendant dizisinden uyarlanan Mahkum dizisi, aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle reyting rekorları kırıyor. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu'nun başrollerini üstlendiği dizi, bu hafta 14. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin 14. bölümünden 2. fragman görücüye çıktı.

Dizide Talat Bulut'un hayat verdiği Sinyor karakteri ilk kez görülüyor. Barış Fırat'ın eline bir tutam sarı saç bırakıyor ve "Kızım nerede, ona ne yaptın söyle" diyen Fırat'a "Ben bir şey yapmadım, sen yaptın" dediği duyuluyor. Tahir'in "Avukat Tahir Terzi ben, firari Fırat Bulut'un saklandığı yeri tespit ettim." diyerek Fırat'ı ifşa etmesi dikkat çekiyor.

Diğer yandan Sasha'nın Barış'ı "Çok dikkatli olman lazım. Bu adam Barış'ı tanıyor ve eğer öğrenirse felaketimiz olur." diyerek uyarlaması akıllara "Barış'ın kimliği ortaya mı çıkıyor?" sorusunu getirdi.

Mahkum 14. bölüm, 17 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de Fox TV'de olacak.

>Mahkum 14. bölüm 2. fragman

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading