Yandex Metrica
SON DAKİKA
Leyla ile Mecnun setinde olay! Ahmet Mümtaz Taylan yönetmene telefon fırlattı

Leyla ile Mecnun setinde olay! Ahmet Mümtaz Taylan yönetmene telefon fırlattı

Leyla ile Mecnun kadrosunda Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın 9 yıldır küs olduğu ortaya çıkmıştı. Exxen çekimlerinde Taylan ile yönetmen arasında olay yaratacak bir kavga olduğu iddia ediliyor.

Sinema / Dizi

26.03.2024, 01:23

TRT'nin sevilen dizilerinden Leyla ile Mecnun, Acun Ilıcalı'nın dijial platformu Exxen için yeniden hayata geçirilmişti. Yıllar sonra yeniden çekilen dizide Erdal Bakkal'ı canlandıran Cengiz Bozkurt ve İskender'e hayat veren Ahmet Mümtaz Taylan'ın beraber sahnesinin olmaması dikkat çekmiş, iki oyuncunun 9 yıldır küs olduğu öğrenilmişti.

Taylan'ın set çalışanlarına mobbing yaptığı, Cengiz Bozkurt'un bu nedenle Taylan'la birlikte sahne çekmeme şartıyla dizide rol almayı kabul ettiği ortaya çıktı. Diğer yandan diziyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Exxen için hayata geçirilen dizide Ahmet Mümtaz Taylan huysuzluklarına devam etti. Hatta oyuncunun yardımcı yönetmen Çağatay'ın yüzüne telefon fırlattığı ve kendisini sete götürürken yolu biraz uzatan görevliyi de ağlatana kadar azarladığı iddia edildi.

Altuntaş'ın setten edindiği bilgiye göre, çalışanın işten ayrılmak istemesinin ardından yönetmen Onur Ünlü devreye girdi. Taylan'a çok sinirlenen Ünlü ve yürütücü yapımcı İsmail İçen, oyuncuyu karavana konuşmaya çağırdı. İçen, kimsenin Taylan yüzünden iş bırakmayacağını, bir kişi gidecekse onun da kendisi olduğunu Ahmet Mümtaz Taylan'a söyledi. Taylan'ın mikrofonunun açık olması nedeniyle birçok set çalışanı konuşmaları duydu.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Ali Atay ve Serkan Keskin de yaşananlardan dolayı rahatsızlığını dile getirdi. Durum Exxen yönetimine iletildi ancak yönetimin "Leyla ile Mecnun" tanıtımı 'tam kadro' olarak yapıldığı için Taylan'ın ayrılık fikrini kabul etmediği söyleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading