Yandex Metrica

Lady Diana'yı anlatan Spencer filminin Türkiye gösterim tarihi belli oldu

Lady Diana'yı anlatan Spencer filminin Türkiye gösterim tarihi belli oldu

Pablo Larrain'in yönettiği, Kristen Stewart'ın başrolünü üstlendiği Lady Diana'nın hayatını anlatan Spencer'ın Türkiye'de vizyona gireceği tarih belli oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:06

Pablo Larrain'in Prenses Diana'yı anlatan Spencer filmi izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fragmanıyla ve afişleriyle heyecan yaratan filmin ülkemizde gösterime gireceği tarih açıklandı. Alacakaranlık serisinin yıldızı Kristen Stewart'ın Prenses Diana'yı canlandırdığı film, Noel tatilini Norfolk'taki Sandringham malikanesinde geçirirken Prens Charles ile olan evliliğini bitirmeye karar veren Diana'nın bir hafta sonunu anlatıyor.

Spencer'ın resmi özeti şöyle: "Aralık 1991: Galler Prensi ve Prensesi’nin evlilikleri çoktan zayıfladı. Olaylara ve boşanma konusuna dair çok fazla söylenti olsa da, Sandringham Malikanesi’ndeki Noel şenlikleri için barış hüküm sürüyor. Yeme, içme, ateş etme ve avlanma. Diana oyunu biliyor. Bu sene her şey çok daha farklı olacak"

Steven Knight tarafından yazılan filmin oyuncu kadrosunda Jack Farthing, Sally Hawkins, Timothy Spall, Sean Harris, Olga Hellsing, Amy Manson ve Niklas Kohrt yer alıyor.

Spencer, ABD'de 5 Kasım'da, Türkiye'de ise 12 Kasım'da izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading