Yandex Metrica
SON DAKİKA
La Casa de Papel dizisinin 5. sezonundan tanıtım fragmanı

La Casa de Papel dizisinin 5. sezonundan tanıtım fragmanı

La Casa de Papel dizisinin 5. sezonundan ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizinin 5. ve final sezonu, iki kısım halinde izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:30

Dünya genelinde büyük ses getiren İspanyol yapımı La Casa de Papel dizisinin 5. sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak konusuydu.  Geçtiğimiz hafta dizinin yeni sezon çekimlerinin tamamladığını Twitter'dan açıklama yaparak duyuran Netflix, bugün dizinin 5. sezonundan ilk tanıtım fragmanını yayınladı. 

Dizinin 10 bölümden oluşacak olan son sezonu, iki kısım halinde izleyici ile buluşacak. Netflix, fragmanla birlikte 5. sezon yayın tarihini de duyurdu. Yapılan açıklamada, "Bu sadece bir kavga değil, savaşın ta kendisi. Direniş geri dönüyor! İlk beş bölüm 3 Eylül, son beş bölüm 3 Aralık 2021'de." ifadelerine yer verildi.

Dizinin yaratıcısı Alex Pina, "Salgının ortasında 5. sezonu yazmaya başladığımızda, on bölümlük bir sezondan beklenenleri değiştirmemiz gerektiğini hissettik ve ilk kısımda bir sezon finali veya dizi finali hissi yaratmaya çalıştık. 2. kısımda daha çok karakterlerin duygusal durumuna odaklanıyoruz, bu bizi doğrudan vedaya bağlayan duygusal haritalarında bir yolculuk." dedi.

5. sezonda soygun hikayesi, yerini bir intikam hikayesine bırakacak.

Yeni sezonun oyuncu kadrosunda Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Jaime Lorente, Esther Acebo, Rodrigo de la Serna, Miguel Herrán ve Itziar Ituño yer alıyor.

La Casa de Papel 5. sezon ilk beş bölümü 3 Eylül'de, kalan beş bölüm ise 3 Aralık'ta yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading