Yandex Metrica

Sitede Ara

Kuruluş Osman Saltuk Alp Ömer Ağan kimdir? Ömer Ağan kaç yaşında, nereli?

Kuruluş Osman Saltuk Alp Ömer Ağan kimdir? Ömer Ağan kaç yaşında, nereli?

 Bozdağ Film imzalı, Kuruluş Osman dizisi yeni bölümleriyle seyircilerin karşısına çıkıyor. Yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği dizinin son bölümünde Saltuk Alp karakteri şehit oldu. Seyirciler ise Kuruluş Osman Saltuk Alp Ömer Ağan kimdir? Ömer Ağan kaç yaşında, nereli? gibi sorulara yanıt arıyor.

Sinema / Dizi

21.03.2024, 22:09

Senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da her Çarşamba günü izleyicisiyle buluşuyor. Heyecanlı geçen bölümde Ömer Ağan'ın hayat verdiği Saltuk Alp şehit oldu. Peki, Kuruluş Osman Saltuk Alp Ömer Ağan kimdir? Ömer Ağan kaç yaşında, nereli?

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ÖMER AĞAN KİMDİR, NERELİ?

Ömer Ağan, oyunculuğunun dışında Beyaz TV’de Genel Koordinatör yardımcısı olarak çalışmaktadır.

Dominiforte isminde bir giyim markası bulunan ünlü oyuncu aynı zamanda bu markanın kreasyonlarını kendisi tasarlıyor. Ata binmek, hız tutkusu, gezmek oyuncunun en büyük hobileri.

Şu sıralar ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Saltuk Alp karakterine hayat veren ünlü oyuncu Instagram’da 106K takipçi sayısına sahip

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading