Yandex Metrica

Kulüp'ün Matilda'sı Gökçe Bahadır anlattı: Dokunsanız ağlayacaktım

Kulüp'ün Matilda'sı Gökçe Bahadır anlattı: Dokunsanız ağlayacaktım

Netflix'in Kulüp dizisinde Matilda karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, açıklamalarda bulundu. Karaktere hazırlanma sürecini anlatan Bahadır, 'yavaş yavaş Gökçe'den uzaklaştım' dedi.

Sinema / Dizi

15.03.2024, 03:06

Netflix, Türkiye yapımı Kulüp dizisini geçtiğimiz haftalarda yayınladı. İstanbul Galata'da yaşayan Sefarad Yahudilerini konu alan dizi, kısa süre içinde geniş izleyici kitlesine ulaşarak platformun en çok izlenenler sırasında zirveye yerleşti. Dizide Matilda rolünü canlandıran Gökçe Bahadır, Elle dergisi için kamera karşısına geçti. Bahadır, karaktere hazırlanma sürecini ve hissettiklerini anlattı.

"DUYGULARIM DEĞİŞMEYE BAŞLADI"

Sete çıkmadan önce Matilda için 2-3 ay boyunca kağıt üzerinde çok çalıştıklarını belirten Bahadır, travmaları ve yaşadıkları üzerine yoğunlaştıklarını söyledi. Oyuncu, "Bunları çalıştıkça üzerime daha farklı bir enerji oturmaya başladı ve yavaş yavaş Gökçe’den uzaklaştım. Matilda’nın acısı o kadar fazla ve ağırdı ki, benim de duygularım değişmeye başladı. Nerdeyse tüm set boyunca dokunsanız ağlayacak gibi bir durumdaydım" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading