Yandex Metrica

Kulüp dizisinde Çelebi'nin gençliğini canlandıran kişi Yargı'nın yıldızı çıktı!

Kulüp dizisinde Çelebi'nin gençliğini canlandıran kişi Yargı'nın yıldızı çıktı!

Netflix orijinal yapımlarından Kulüp dizisi yeni bölümleriyle geçtiğimiz günlerde seyirci karşısına çıktı. Dizide en dikkat çeken karakterlerden biri de Fırat Tanış'ın canlandırdığı Çelebi karakteri oldu. Çelebi'nin gençliğini canlandıran kişinin Yargı dizisinin yıldızı olduğu ortaya çıktı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:37

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Barış Arduç ve Asude Kalebek'in yer aldığı Netflix dizisi Kulüp, ilk sezonuyla büyük ses getirmeyi başarmıştı. İlk 6 bölümüyle çok konuşulan dizinin 2. kısmı 6 Ocak'ta yayınlandı. İkinci sezonda en çok dikkat çeken karakterlerden biri de Fırat Tanış'ın canlandırdığı Çelebi karakteri oldu. Çelebi'nin gençliğini canlandıran oyuncu ise görenleri şaşırttı.

ÇELEBİ'NİN DÖNÜŞÜMÜ GÜNDEM OLDU

Kulüp'ün ilk kısmında hapisten çıkan Matilda'nın kızı Raşel ile ilişkisini onarmaya çalışmasını ve dönemin azınlıklarıyla ilgili olayları konu alıyordu. İlk bölümlerde kötü bir karakter olarak karşımıza çıkan Çelebi, ikinci kısımdaki dönüşümüyle herkesi derinden etkiledi.

Matilda'nın geçmişinde de olan, eski ismiyle Aziz'in yüzü yeni bölümlerde daha net görüldü. Çelebi'nin gençliğini canlandıran oyuncu Yargı'nın katili Engin'e hayat veren Onur Durmaz.  Yargı'daki Engin Tilmen karakteriyle izleyicilerden tam not almayı başaran Durmaz, Kulüp'teki performansıyla da adından söz ettirmeyi başardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading