Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kubilay Aka'dan iddialı bir dizi geliyor

Kubilay Aka'dan iddialı bir dizi geliyor

Son dönemde çıkış yakalayan oyunculardan Kubilay Aka'nın yeni projesi belli oldu. Oyuncunun İrem Sak imzalı Modern Kadın dizisinde başrol olacağı söyleniyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:03

Vatanım Sensin isimli diziyle adını duyuran Kubilay Aka, asıl çıkışını Çukur dizisiyle yapmıştı. Son olarak Bensu Soral ile başrolü paylaştığı Cam Tavanlar dizisi düşük reytingler nedeniyle final yapmıştı. Dizi finalinin ardından oyuncu, dün Netflix'te gösterime giren Aşk 101 2. sezon ile gündeme geldi. Aka'nın başrolünde yer aldığı dizi sosyal medyanın en çok konuşulanlarından biri oldu.

Aka'nın yeni projesi ise belli oldu. İddiaya göre İrem Sak'ın geçtiğimiz gün çekimlerine başladığı Modern Kadın isimli dizinin başrolü Kubilay Aka olacak. İrem Sak, dizinin hikayesini kaleme almanın yanı sıra başrolü de üstleniyor. Proje, daha önce Çukur dizisinde birlikte çalışan İrem Sak ile Kubilay Aka'yı yeniden bir araya getiriyor.

Dijital bir kanalda yayınlanacak olan dizi 10 bölümden oluşacak. İrem Sak'ın abisi Ayberk Sak'ın yönettiği Modern Kadın'ın kadrosunda Özlem Tokarslan, Gözde Kaya ve Hakan Salınmış da rol alıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading