Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kıvanç Tatlıtuğ ekrana geri dönüyor! Kral Kaybederse uyarlamasının yayınlanacağı kanal da belli oldu

Kıvanç Tatlıtuğ ekrana geri dönüyor! Kral Kaybederse uyarlamasının yayınlanacağı kanal da belli oldu

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse isimli eserinin dizi uyarlaması için hazırlıklar başladı. Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde yer alacağı dizinin kanalı da belli oldu.

Sinema / Dizi

09.03.2024, 14:04

Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız'ın ardından Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse isimli eserinin uyarlanması için harekete geçildi. Uzun süre üzerinde çalışıldıktan sonra beklemeye alınan dizi için hazırlıklar yeniden başladı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, OGM Pictures imzalı dizinin ekrana geleceği kanal Star TV oldu. Kanalın iddialı olmasını beklediği projeyi yeni yayın dönemi için hazırladığı öğrenildi.

Dizinin başrolü için uzun süredir Kıvanç Tatlıtuğ'un ismi geçiyor. Başarılı oyuncunun görüşmeler yaptığı ve projeye sıcak baktığı konuşuluyor. Diğer yandan Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte rol alan Beren Saat ve Tatlıtuğ'un Kral Kaybederse uyarlamasında yeniden bir araya geleceği de iddia ediliyor.

Kral Kaybederse isimli eser, Kenan isimli iyi görünümlü, narsist ve etik dışı bir yaşamı olan bir adamın çocukluğundan bugüne dek karakterini oluşturan şartları konu alıyor. Kadınlar tarafından baş tacı edilmiş bir adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş olarak buluyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading